Filmfordítás


Ajánlatkérés

Filmfeliratozás

Átfogó fordítási szolgáltatásaink keretében a piacon ritkaságnak számító filmfeliratozást és narrátorozást is vállalunk.

Birtokában vagyunk az ezek maradéktalan megvalósításához szükséges szoftvereknek és technikai eszközöknek, és munkatársaink között tudhatjuk az ezeket kezelő tapasztalt szakembereket is.

A filmfeliratozás szükségességéről

Az audiovizuális anyagok korában sok esetben nélkülözhetetlen a minőségi filmfeliratozás. Legyen szó film vagy videó feliratozásról, bizonyos esetekben, nagyban megkönnyíti a befogadást, ha az eredeti nyelv mellett más nyelven is elérhetővé válik a tartalom. Egy jó felirat vagy egy narráció idegen nyelven soha nem lehet felesleges, hiszen napjaink nemzetközisége megköveteli, hogy egy adott tartalom minél szélesebb rétegek számára „fogyaszthatóvá” váljék.

Legyen szó rövid- vagy nagyjáték filmekről, vállalati bemutatókról, oktatási anyagokról vagy bármilyen más mozgóképes produkcióról, különböző hangsávokon akár több nyelvre történő párhuzamos fordítást is képesek vagyunk biztosítani hangalámondásos és/vagy feliratozott formában.

A fenti szolgáltatások bármelyike természetesen önállóan is megrendelhető, azaz – amennyiben erre van igény – pl. az adott filmfelvételnek a kívánt nyelvre lefordított változatát csak szöveges dokumentum formájában is rendelkezésre tudjuk bocsátani.

Feliratozás vagy narráció?

Sokan arra esküsznek, hogy az eredeti hanggal nézett filmek hitelesebb élményt adnak, míg akad olyan tábor is, amely számára kifejezetten zavaró, ha rosszul tördelt, hibáktól hemzsegő szöveg fut a film alatt. Vannak, akiket csak az tart vissza egy film vagy videó megtekintésétől, hogy nem értik az eredeti nyelvet, de azoktól a tartalmaktól is gyakran ódzkodnak a felhasználók, amelyeknél az eredeti nyelvre egy másik, monoton hang is „rábeszél”. Egy profi módon megszerkesztett vagy felmondott, nyelvtanilag és stilisztikailag alapos gondossággal összeállított felirat/narráció soha nem lesz zavaró, ha azt egy hozzáértő csapatra bízza.

Az eddig végzett munkák nyomán nemzetközi megrendelőinktől érkezett rendkívül kedvező visszajelzések garanciaként szolgálhatnak az Ön számára is, hogy megbízása eredményeként egyedi és minden igényt kielégítő terméket vehet kézbe.

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.