Filmfordítás


Ajánlatkérés

Nem csak Jack Nicholsonnak lehet szüksége feliratra, hogy megértesse magát.

Ha céges videókhoz, oktató- vagy kis- és nagyjátékfilmhez feliratozásra, narrációra van szüksége, ránk biztosan számíthat…és nem csak szövegben, a megfelelő technikában is.

Film feliratozásHa munkatársait szeretné külföldi oktatófilmekkel fejleszteni, esetleg saját cégét szeretné promóciós filmen bemutatni külföldi parnereinek, egyszóval Önnek bármilyen videójához, filmjéhez filmfordításra, feliratozásra, narrációra van szüksége, akkor van egy jó hírem az Ön számára:

A Fordítóművek csapatával két legyet üthet egy csapásra:

  • Első lépésben a filmeket gyorsan és hibátlanul lefordítjuk;
  • Ezt követően pedig saját technikai hátterünkre támaszkodva elkészítjük a film feliratozását, narrációját;

Ez utóbbi azért lehet hasznos az Ön számára, mert így elkerüli a filmfordítás, feliratozás és narráció legjellemzőbb hibáit:

  • A kép és a hang nincs összhangban;
  • A feliratozás beleolvad a háttérbe, így nem olvasható;
  • A fordítás pontatlan lesz;

Természetesen, ha Önnek nincs szüksége filmfordításra, narrációra vagy feliratozásra, akkor a videó fordítását szöveges dokumentum formájában adjuk át.

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.