A Fordítóművek kiemelt ügyfele: Kamarás Iván

„Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.”

Köszönöm: Kamarás Iván
Tovább>>

Kedves Beatrix!
„Nagyon köszönöm a gyors és szakszerű munkájukat.Ismét elégedett vagyok,hogy ilyen ügyfélbarát szolgáltatás nyújtottak nekem. További sok elégedett ügyfelet kívánok Önöknek. Még egyszer köszönöm.”
Üdvözlettel: Kovács Károly
Társadalmi elkötelezettség

A Fordítóművek meggyőződése, hogy a napjainkban tapasztalható közöny és érdektelenség ellenére igenis szükség van arra, hogy tegyünk másokért és környezetünkért, és segítsünk mindazokon, akik bármilyen okból kifolyólag nem élvezhetik maradéktalanul az élet lehetőségeit.

Tovább>>

Hitelesítés • Ahol fontos, hogy hivatalos legyen...

Ahol egyetlen hiba is végzetes lehet…

Külföldi munkavállalását, cégalapítását, ingatlanvásárlását, egyéb hivatalos ügyeit napokkal vagy akár hetekkel is visszavetheti egyetlen félrefordított vagy nem időben benyújtott irat… Megnyugodhat, mi ilyen hibát nem vétünk


Mennyivel üdítőbb lenne, ha kizárólag azzal kéne foglalkoznunk külföldi látogatásunk során, amiért érkeztünk. Ha dolgozni jöttünk, akkor élvezzük a megkeresett pénzt, ha céget alapítani, akkor a sikerünket. Ezt az idilli képet boríthatja fel egy félrefordított irat.


Nem csak pontosan fordítunk, de kész dokumentumokat is hitelesítünk

A fentiekkel összhangban Ön bármely esetben bizalommal fordulhat hozzánk:

 1. „Külföldön kellene bemutatnom magyar dokumentumaim, irataim hiteles fordítását.”
 2. „Irataim már meglévő fordítását szeretném hitelesíteni.”

Ön biztos lehet benne, ha a Fordítóművek csapatát választja, akkor nem csak a fordítás hanem a rajta lévő pecsét is hiteles lesz.


Milyen dokumentumokhoz lesz szüksége hitelességet igazoló záradékra?

 • bizonyítványok
 • diplomák
 • vizsgalapok
 • indexek
 • oklevelek
 • erkölcsi bizonyítványok
 • cégalapításhoz szükséges dokumentumok
 • orvosi papírok, leletek
 • gyámügyi iratok
 • bírósági dokumentumok
 • levelezések
 • rendőrségi vizsgálatok

„Van egy kis probléma. Még ma lenne szükségem a hiteles fordításra”

Már nem probléma. Mi ugyanis akár még aznap elkészítjük a hitelesített csomagot a hozzánk eljuttatott dokumentumok alapján. Így Ön időben továbbíthatja azt a megfelelő hatóság részére.


„Hogyan kapom meg a már lefordított és hitelesített iratokat?”

Fordításhitelesítés

Egy percig sem kell emiatt aggódnia. Cégünk vállalja, hogy az amúgy is sokszor nehézkes hivatali ügyintézést legalább ezzel is némiképp könnyítendő, Budapest területén díjmentesen kézbesítjük a hiteles fordítást az Önnel előzetesen egyeztetett helyszínen és időpontban.


Amennyiben nincs lehetősége a budapesti átvételre, úgy természetesen elsőbbségi ajánlott küldeményként juttatjuk el az Ön által megadott címre a várva várt iratokat legyen szó belföldi címről vagy akár a világ legeldugottabb zugáról.

Bízunk benne, hogy a fentiek révén némiképp mi is hozzájárulhatunk az Ön külhoni tervei megvalósításához és ezzel az aprósággal sikerül levenni egy gondot a válláról.

A hiteles fordítás titka Mitől lesz hiteles egy fordítás?

Akár fordítással, akár fordítás nélkül szeretné hitelesíteni iratait, az elkészült dokumentumhoz csatolunk egy felelősségvállalási nyilatkozatot, amelyet cégünk bélyegzővel is ellátunk.


„Vajon a Fordítóműveknél is vannak rejtett költségek?”

Jó hírrel szolgálhatok: nálunk mindig annyit fizet az ügyfél, amennyiben előzetesen megállapodtunk és amennyit az árajánlatban elfogadott. Egyetlen fillérrel sem többet. Így Ön már a munka megkezdése előtt tudni fogja, mennyit fizet a fordításért.


Próbára tenné csapatunkat?

kapcsolatEhhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a

(30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az info@forditomuvek.hu e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.


Ha már konkrét elképzelése van, kérje árajánlatunkat itt, és mi perceken belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!


<<VISSZA