A Fordítóművek kiemelt ügyfele: Kamarás Iván

„Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.”

Köszönöm: Kamarás Iván
Tovább>>

Kedves Beatrix!
„Nagyon köszönöm a gyors és szakszerű munkájukat.Ismét elégedett vagyok,hogy ilyen ügyfélbarát szolgáltatás nyújtottak nekem. További sok elégedett ügyfelet kívánok Önöknek. Még egyszer köszönöm.”
Üdvözlettel: Kovács Károly
Társadalmi elkötelezettség

A Fordítóművek meggyőződése, hogy a napjainkban tapasztalható közöny és érdektelenség ellenére igenis szükség van arra, hogy tegyünk másokért és környezetünkért, és segítsünk mindazokon, akik bármilyen okból kifolyólag nem élvezhetik maradéktalanul az élet lehetőségeit.

Tovább>>

Instant Help • Megoldás 30 percen belül…

Amikor minden perc számít...

 

 Mi is tudjuk, hogy az üzleti életben akadhatnak váratlan események. Olyanok, amelyeknél azonnali megoldásra van szükség.

Ha már csak minimális idő áll rendelkezésre óriási anyagok fordítására vagy csak a határidőt megelőző, utolsó pillanatban merül fel igény a fordításra, forduljon bátran hozzánk, és mi azonnal megoldást kínálunk a problémára!

 

Vállaljuk, hogy akár kiemelkedően rövid határidőn belül elkészítjük fordítási munkáit.

 

Próbára tenné csapatunkat?

 

kapcsolatEhhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a

(30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az info@forditomuvek.hu e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.