Hogy ne menjen el a kedve


Ajánlatkérés

Hogy ne menjen el a kedve – Zökkenőmentes fordítás

A Fordítóművek csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön a fordítás folyamata során, az ajánlatkéréstől kezdődően egészen a munka leadásáig, a lehető legmagasabb szintű szolgáltatás kapja. Célunk, hogy a kapcsolattartás gyorsan és zökkenőmentesen történjen.

Egyik fő feladatunknak tekintjük, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel segítsük az Ön munkáját és levegyük mindazt a terhet a válláról, amit egy fordítási munka esetlegesen Önre róhat. Nem szükséges órákig a legjobb árat keresgélnie, piackutatást végeznie, határidőket egyeztetnie vagy kérdéseivel a legkülönbözőbb helyekre telefonálgatnia.

Biztos lehet benne, hogy a Fordítóművek csapatánál mindezt egy helyen, a legjobb ár-érték arányban kapja az Ön által megszabott határidőre. Az egyéni igényeket maximálisan figyelembe vesszük és teljesítjük. Minden ajánlatot az ügyfél speciális igényei alapján alakítunk ki, hogy annak elfogadását követően már valóban semmi másért ne kelljen aggódnia. A fordítás folyamata az ajánlatkéréstől a munka leadásáig egyszerű, hatékony és átlátható.

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az  e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.