Áralku


Ajánlatkérés

Szűkösek a pénzügyi lehetőségei? Megkurtították a költségvetést, de a munkára ennek ellenére szüksége van?

Önnek határozott elképzelései vannak az elvégzett munka ellenértékéről? Vagy csak egyszerűen szeret alkudozni, amit az üzlet elmaradhatatlan velejárójának tart?

Nos, mi minderre lehetőséget biztosítunk és teret adunk igényeinek, képességeinek és lehetőségeinek!

Tisztában vagyunk vele, hogy adódhat olyan helyzet, amikor valakinek – bármilyen okból kifolyólag – csupán korlátozott anyagi lehetőségei vannak valamely feladat megoldására. Akár azért, mert még csak tanuló, akár azért, mert csak ennyit engedhet meg magának, vagy egyszerűen egy bizonyos szűkre szabott költségkeretből kell gazdálkodnia.

Ezekben a helyzetekben fokozott feszültséget jelent, hogy nem elég a minőség és a határidők miatt aggódni, de még arra is ügyelni kell, hogy mindezt valahogy még a pénztárcához is lehessen igazítani. Ilyen esetekben nem ritka, hogy a számos beérkezett ajánlat változatosságában az ajánlatkérő elveszettnek érzi magát, majd végül minden más szempontot figyelmen kívül hagyva, egy huszárvágással végül a legolcsóbb mellett dönt.

Ezeket a helyzeteket igyekszik megkönnyíteni Önnek a Fordítóművek azzal, hogy amennyiben egyéb feltételeinket elfogadhatónak tartják, de valamilyen okból nem képesek a részünkről a munkaráfordítás arányában megállapított díjat megfizetni, lehetőséget biztosítunk Önnek az ellenajánlatra. Az Ön által javasolt árat mérlegeljük, majd a munkához kapcsolódó legkülönfélébb szempontok figyelembevételével eldöntjük, hogy adott helyzetben látunk-e lehetőséget a módosított ár elfogadására.

Természetesen mindez nem jelenti, hogy mindig és automatikusan képesek vagyunk elfogadni a módosított feltételeket, hiszen ez nem vezethet a minőség romlásához, ami minden munka során az elsődleges célkitűzés, viszont feltétlenül lehetőséget és mozgásteret szeretnénk biztosítani ahhoz, hogy potenciális megbízóink igényei és elvárásai közül minél többet figyelembe vehessünk kiszolgálásuk során.

Bízunk benne, hogy ennek a piacon egyedülálló lehetőségnek a felkínálása révén sikerül a szolgáltatási palettát még inkább az Önök igényeinek megfelelően testre szabni, és könnyebb döntéshelyzetet teremteni.

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az  e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.