Instant segítség


Ajánlatkérés

Mi is tudjuk, hogy az üzleti életben akadhatnak váratlan események. Olyanok, amelyeknél azonnali megoldásra van szükség.

Ha már csak minimális idő áll rendelkezésre óriási anyagok fordítására vagy csak a határidőt megelőző, utolsó pillanatban merül fel igény a fordításra, forduljon bátran hozzánk és mi azonnal megoldást kínálunk a problémára! A hét minden napján és az év minden napján 0-24 órában várja a Fordítóművek a megkereséseket, hogy testreszabott ajánlatokkal segíthesse az érdeklődőket.

A szövegmennyiség tükrében akár lehetetlennek tűnő határidők is problémamentesen megvalósíthatók a Fordítóművek mögött álló kiváló szakmai csapatnak köszönhetően. Ezekben az esetekben a fordítandó szövegmennyiséget több fordító kolléga között osztjuk fel. Az egységes terminológia biztosítása érdekében együttműködésüket a legkorszerűbb fordítástámogató szoftverek segítik, hogy a leadott munka az Ön maximális megelégedettségére szolgáljon.

Munkatársaink a hétvégén és munkaidőn kívül is rendelkezésre állnak, illetve a munkák szoftveres időoptimalizálása révén is képesek vagyunk a fordítás folyamatát akár rendkívüli mértékben felgyorsítani, így az ajánlatban meghatározott határidőért maximális garanciát vállalunk.

Vállaljuk, hogy akár kiemelkedően rövid határidőn belül elkészítjük fordítási munkáit.

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az  e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.