Referenciák


Ajánlatkérés

Kiemelkedő helyen szerepel a Fordítóművek referenciái között Kamarás Iván. A Művész úrral fennálló folyamatos együttműködés, keretében főként fordítási szolgáltatásokkal igyekszünk az immár kétlaki – Los Angelesben és Budapesten – életet élő színművész munkáját segíteni.
A közös munka során főként a külföldi piac meghódításához elengedhetetlen referenciaanyagok (amerikai) angol nyelvre történő átültetésében, hiteles fordításában működtünk közre.
Emellett a Művész úr részére akár a tengerentúlon, akár Budapesten felmerülő nyelvi feladatok megoldásában nyújtottunk és nyújtunk a mai napig is aktív segítséget.

Az együttműködés során mind Kamarás Iván, mind az őt segítő munkacsapat maximálisan elégedett volt velünk. Ezt mutatja a Művész úr véleménye az első feladat sikeres lezárását követően:

„Menedzsmentemen keresztül léptem kapcsolatba a fordítóirodával és már az elején igen kedvező benyomást gyakoroltak rám segítőkészségükkel, odafigyelésükkel és a problémánk iránt mutatott érdeklődésükkel.
Mindez a későbbiek során sem változott: közösen alakítottuk ki a mindnyájunk számára leginkább megfelelő tartalmat. Ennek során nem kevés esetben láttuk hasznát annak a háttérismeretnek, amellyel csak a fordítási piacot minden szegletében ismerő, bennfentes rendelkezhet, s amelyek hiányában biztosan nem születhetett volna minden szempontból professzionális végeredmény.
Ugyancsak komoly meggyőző érv volt az együttműködés elmélyítése mellett az a pontosság és precizitás, amellyel minden munkafolyamatot megterveztek, majd határidőre végrehajtottak, tökéletes profizmussal, igényeink maximális kiszolgálásával.
Mindent egybevetve a – kifogástalan minőségben elvégzett munkán túlmenően – a Fordítóművek rugalmassága és pontossága elengedhetetlen ahhoz, hogy hatékony kiszolgáló tevékenységet végezzenek ügyfeleik számára,akik garantáltan visszatérnek.
És mindezt kiváló, valóban versenyképes áron…
Köszönjük, köszönöm: Kamarás Iván”

 Szeretne Ön is a partnerünk lenni?

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az  e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.