Francia fordítás


Ajánlatkérés

Franciául mind az öt kontinensen beszélnek

A francia az irodalom, a divat, a színház és a tánc nemzetközi nyelve. Kevesen tudják, de az angol után a francia a második olyan nyelv, amelyet mind az öt kontinensen használnak. Franciaországban ráadásul sok a továbbtanulási lehetőség, éppen ezért a magyar diákok is gyakorta választják a frankofón felsőoktatási intézményeket, hogy anyanyelvi környezetben képezhessék magukat tovább.

Francia fordítás – a jó partnerséghez fontos egymás megértése

Magyarországon több francia nagyvállalat is képviselteti magát, ezért a cégek nemcsak a franciául beszélő munkaerőket részesítik előnyben, de kiemelten figyelnek arra is, hogy üzleti kapcsolataikban anyanyelvük is jelen legyen. Ügyintézés továbbtanuláshoz? Szerződéskötés francia partnerekkel? Termékismertetők fordítása? Bármelyikkel is találja szemben magát, bízza ránk a francia-magyar vagy magyar-francia fordítást!

Abban az esetben, ha a jövőben
professzionális angol fordításra lenne szüksége, vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat is!

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.