Horvát fordítás


Ajánlatkérés

Horvát fordítás anyanyelvi szinten

Bármely nyelvről is legyen szó, hivatalos fordítás esetén nem szerencsés félmunkát végezni. Ha alapszinten beszéljük az adott nyelvet, szóban talán könnyen meg tudjuk értetni magunkat, azonban az íráshoz már komolyabb ismeretekre lehet szükségünk. Ismernünk kell az adott nyelv nyelvtanát, dialektusait és azokat a speciális kifejezéseket, szófordulatokat is, amelyeket képtelenség tükörfordításban visszaadni.

Horvát fordítás – az eltérő nyelvjárás sem akadály

Sokan nem tudják, de a délszláv nyelvcsaládba tartozó horvátot is sokféleképpen beszélik. Az eltérések nem nagyok, azonban az északi horvátok nyelvi sajátosságai eltérőek azoktól, mint amelyeket a tengerparton élők használnak.

Hivatalos ügyintézéshez, szakszövegek megértéséhez vagy megértetéséhez, útmutatók és egyéb szövegek fordításához is kérjen segítséget tőlünk! Horvát fordítóink az adott szakmában szerzett többéves gyakorlattal biztosítják, hogy mindig kifogástalan munkát adnak ki a kezükből.

Horvátról magyarra vagy magyarról horvátra fordíttatna? Fordítóirodánk segít ebben – vegye fel velünk a kapcsolatot!

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.