Magyar fordítás


Ajánlatkérés

Édes, ékes anyanyelvünk – nekünk könnyű, de másoknak is?

Magyar anyanyelvűként (általában) egyszerű dolgunk van, azonban azoknak, akik csak most ismerkednek a nyelvvel, komoly gondot okozhat egy kérvény megfogalmazása, vagy egy orvosi lelet értelmezése. Ha próbáltunk már külföldi ismerőseinknek néhány magyar szót tanítgatni, biztosan elhangzott részükről, hogy mennyire kacifántos, nehéz ez a nyelv. Írásban talán még nehezebb, mert a helyes megfogalmazás mellett temérdek egyéb apróságra is figyelni kell.

Magyar fordítás – 54 nyelvről fordítunk magyarra

A mondás úgy tartja, annyi ember vagy, ahány nyelvet beszélsz. Bármilyen jó nyelvérzékkel legyünk megáldva, lehetetlenség félszáznál több nyelvet beszélnünk. Éppen ezért lehet nagy segítségére fordítóirodánk, ahol olyan professzionális fordítókból álló csapatot állítottunk fel, amelynek tagjai egy (vagy több) nyelvet beszélnek anyanyelvi szinten, így ők már biztosan nem ütköznek semmiféle nyelvi akadályba.

Fordíttasson velünk idegen nyelvről magyarra, vagy hozza hozzánk magyar szövegét, és mi lefordítjuk arra a nyelvre, amelyikre csak szeretné!

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.