Olasz fordítás


Ajánlatkérés

Az olasz a művészetek nyelve

Sokan úgy tartják, az olasz az egyik legdallamosabb nyelv a világon, népszerűsége azonban nem csak ennek köszönhető. Aki ért olaszul, az mélyebb betekintést nyerhet abba a jelentős művészeti és irodalmi örökségbe, amelyet az olaszok a magukénak tudhatnak, és ami Európa történelme szempontjából is jelentős.

Olasz fordítás – ne ezen múljon a továbbtanulás

A művészeti tanulmányokat folytató magyar diákok gyakran vállalják – akár a nyelvi akadályok ellenére is – hogy hosszabb-rövidebb ideig olaszországi képzésekben vegyenek részt, hiszen így kóstolhatnak csak bele igazán a hamisítatlan olasz kultúrába. Azonban ilyen esetben mindenképp szükség van néhány magyar nyelvű okmány bemutatása is… Ezekben az esetekben a hivatalos fordításért, szakfordításért forduljunk hozzánk bátran!

Az olasz mellett fordítóirodánk további 53 nyelvre vállal fordítási feladatokat, de fordításhitelesítésért is minket keressen! Kérje személyre szabott árajánlatunkat online, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot akár telefonon, akár e-mail-ben!

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.