Orosz fordítás


Ajánlatkérés

Oroszul sokan tanultunk, de vajon mit tudunk?

Azoknak, akik a rendszerváltás előtt jártak iskolába, ismerősen csenget néhány orosz szó, mert akkoriban a kötelező oktatás részét képezte az orosz nyelv. Mint a legtöbb nyelvből – amibe csak „belekóstoltunk” – ebből is csupán szavak vagy az unalomig ismételt és bemagolt egyszerűbb mondatok, szövegek maradtak meg. Még egy köszönés csak-csak megy, de írásra már igen kevesen vállalkoznánk a megkopott tudásból.

Orosz fordítás – gazdasági-kulturális szempontból is jelentős

Fordítóirodánk kiemelt tevékenységei között szerepel az oroszról magyarra, illetve a magyarról oroszra való fordítás. Napjainkban a magyar-orosz együttműködés mind gazdasági, mind pedig kulturális szinten igen jelentős, így ezért sem szerencsés, ha bizonyos helyzetekben nyelvi akadályokkal szembesülünk.
Ma már a sikeres nemzetközi üzletkötéshez nem feltétlenül elég, ha csak angolul tudunk. Diplomáciai szempontból fontos és igen nagy előny, hogy üzleti partnerünk nyelvét is használni tudjuk hivatalos ügyintézésnél, szerződéskötésnél.

Ha szeretné feltárni a cirill betűs szövegek titkát, forduljon hozzánk bizalommal!

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.