Szlovák fordítás


Ajánlatkérés

Szlovák fordítás – az üzleti szférában fontos a precizitás

Szlovákia közelsége, valamint a magyar-szlovák kulturális és gazdasági együttműködés sok esetben megköveteli a nyelvi akadályok egyszerű áthidalását, amiben cégünk segítéségre lehet. Cégalapításhoz, szerződéskötéshez, de még egy egyszerűnek tűnő bankszámlanyitáshoz is hivatalos fordításra van szükség, melynek akkor sem érdemes egyedül nekivágnia, ha valamennyire beszéli a nyelvet. Villámgyors szlovák-magyar és magyar-szlovák hiteles fordításokkal is készséggel állunk rendelkezésére.

Ha megkopott a szlovák tudása

Bár Magyarországon jelentős a szlovák nemzetiségűek aránya, sokszor ők sem beszélik vagy használják aktívan a nyelvet, így számukra is segítséget nyújthatunk.
A szláv nyelvekhez hasonlóan a szlovák is tartogat néhány nyelvtani sajátosságot, ráadásul írott változata rendkívül hasonló a cseh írott nyelvhez, ezért a laikusok számára a kettő nehezen megkülönböztethető.

Ha a szlovák mellett
profi angol fordításra is szüksége van, kérjen árajánlatot tőlünk!

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.