Szlovén fordítás


Ajánlatkérés

Szlovén fordítás – nekünk a vend változat sem ismeretlen

Szlovénián túl Ausztria, Olaszország és Magyarország egyes részein is használják a szlovén nyelvet. Ez egy dialektusokban gazdag szláv nyelv, lexikai és nyelvi sajátosságokkal.
Egyik ismert változata a vend, amivel hazánkban is találkozhat. A szóban forgó nyelvjárás nemcsak külön irodalmi nyelvvel, de eltérő szókészlettel és nyelvtannal rendelkezik, amit írásban is szem előtt kell tartani.

Mindennemű szlovák fordítási feladatot elvégzünk

Amennyiben szlovén fordítási szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, keresse fel honlapunkat és kérjen a saját fordítandó szövegére szabott árajánlatot online! Szlovén-magyar vagy magyar-szlovén fordításért, lektorálásért, szakfordításért vagy hivatalos fordításért is forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi azért dolgozunk, hogy megkönnyítsük az Ön dolgát!

Fordítóirodánk közel ötven nyelvről vállal fordítást, de magyar nyelvű szövegét is lefordítjuk ugyanennyi nyelvre, akár rövid, vagy éppen lehetetlennek tűnő határidővel is. Nem hiszi? Adjon esélyt, hogy bizonyíthassunk!

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.