Ukrán fordítás


Ajánlatkérés

Ukrán fordítás – miért bajlódna vele, ha hozzáértőkre is bízhatja?

Az, hogy némi alap nyelvtudással első olvasatra mennyire értünk meg egy írott ukrán szöveget, sok mindentől függ. A téma, a leírt mondatok bonyolultsága, a szöveg hosszúsága, de még az is mérvadó lehet, hogy az adott kontextusban milyen összefüggések segítik, vagy éppen nehezítik a szövegértést. Azért, hogy mindez soha többé ne okozzon fejfájást Önnek, bízza meg fordítóirodánkat bármilyen típusú, stílusú és hosszúságú ukrán szöveg fordításával!

Ukrán fordítás rövid határidővel

Az orosz és az ukrán közötti hangzásbeli különbséget könnyen felismerhetjük, azonban egy írott szövegnél már nehezebb lehet a dolgunk. Ukránról magyarra és magyarról ukránra egyaránt vállalunk fordítási munkákat, legyen szó szakszövegekről, hivatalos dokumentumokról vagy a legkülönfélébb termékleírásokról.

Ha pedig professzionális német fordításra van szüksége, a világért sem tegyen egyetlen további lépést is, bízza ránk német nyelvű szövegeit, és mi a legrövidebb időn belül gondoskodunk azok fordításáról, hiteles fordításáról vagy akár hitelesítéséről! Kérje árajánlatunkat online, kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal telefonon!

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.