A Fordítóművek kiemelt ügyfele: Kamarás Iván

„Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.”

Köszönöm: Kamarás Iván
Tovább>>

Kedves Beatrix!
„Nagyon köszönöm a gyors és szakszerű munkájukat.Ismét elégedett vagyok,hogy ilyen ügyfélbarát szolgáltatás nyújtottak nekem. További sok elégedett ügyfelet kívánok Önöknek. Még egyszer köszönöm.”
Üdvözlettel: Kovács Károly
Társadalmi elkötelezettség

A Fordítóművek meggyőződése, hogy a napjainkban tapasztalható közöny és érdektelenség ellenére igenis szükség van arra, hogy tegyünk másokért és környezetünkért, és segítsünk mindazokon, akik bármilyen okból kifolyólag nem élvezhetik maradéktalanul az élet lehetőségeit.

Tovább>>

Referenciák • Akiknek már bizonyítottunk...

Alább néhány név, akiknek már bizonyítottunk...

De a listát kezdjük egy igazán kiemelt ügyféllel...

 

Kiemelkedő helyen szerepel a Fordítóművek referenciái között Kamarás Iván. A Művész úrral fennálló folyamatos együttműködés, keretében főként fordítási szolgáltatásokkal igyekszünk az immár kétlaki – Los Angelesben és Budapesten – életet élő színművész munkáját segíteni.

A közös munka során főként a külföldi piac meghódításához elengedhetetlen referenciaanyagok (amerikai) angol nyelvre történő átültetésében, hiteles fordításában működtünk közre.

Emellett a Művész úr részére akár a tengerentúlon, akár Budapesten felmerülő nyelvi feladatok megoldásában nyújtottunk és nyújtunk a mai napig is aktív segítséget.

 

Az együttműködés során mind Kamarás Iván, mind az őt segítő munkacsapat maximálisan elégedett volt velünk. Ezt mutatja a Művész úr véleménye az első feladat sikeres lezárását követően:

 

„Menedzsmentemen keresztül léptem kapcsolatba a fordítóirodával és már az elején igen kedvező benyomást gyakoroltak rám segítőkészségükkel, odafigyelésükkel és a problémánk iránt mutatott érdeklődésükkel.

Mindez a későbbiek során sem változott: közösen alakítottuk ki a mindnyájunk számára leginkább megfelelő tartalmat. Ennek során nem kevés esetben láttuk hasznát annak a háttérismeretnek, amellyel csak a fordítási piacot minden szegletében ismerő, bennfentes rendelkezhet, s amelyek hiányában biztosan nem születhetett volna minden szempontból professzionális végeredmény.

Ugyancsak komoly meggyőző érv volt az együttműködés elmélyítése mellett az a pontosság és precizitás, amellyel minden munkafolyamatot megterveztek, majd határidőre végrehajtottak, tökéletes profizmussal, igényeink maximális kiszolgálásával.

Mindent egybevetve a – kifogástalan minőségben elvégzett munkán túlmenően – a Fordítóművek rugalmassága és pontossága elengedhetetlen ahhoz, hogy hatékony kiszolgáló tevékenységet végezzenek ügyfeleik számára,akik garantáltan visszatérnek.

És mindezt kiváló, valóban versenyképes áron…

Köszönjük, köszönöm: Kamarás Iván"

 

Szeretne Ön is a partnerünk lenni?