Rólunk


Ajánlatkérés

Mi nem egyszerűen fordítunk: a legkülönbözőbb nyelvi problémákat oldjuk meg… akár 54 különböző nyelven

Majd minden cég életében eljön a pillanat, amikor egy dokumentumot, pályázatot gyorsan le kell fordítania. Általában ilyenkor jön a kapkodás, a fejvakarás, a fordítóiroda keresgélése a neten. Vajon hol találhatok megoldást a problémámra?

Itt kellene következnie annak a résznek, amikor pontról pontra felsorolom, miért is a Fordítóművek csapatát válassza a tengernyi fordítóiroda közül. De ehelyett hadd meséljek el egy rövid történetet.

Aki kisgyermekként, nem anyanyelvi közegben kezdi a nyelvtanulást, számtalan leküzdhetetlennek tűnő akadállyal találja magát szemben, ami idővel nemhogy szűnne, de inkább még fokozódik. Nos, én is ilyen kisgyermekként szembesültem először a rengeteg nyelvtani és egyéb problémával.

Egy ideig hiába próbálkoztam a káosz feloldásával, de végül a kitartó munka meghozta a gyümölcsét: sikeresen megszületett első nyelvvizsgám, amelynek előestéjén még édesanyám bátorított, miközben a félelemtől pityeregve tanultam az utolsó percig a tételeket.

A sikerélmény új erőt és ösztönzést adott a folytatáshoz…

Immár a saját örömömre, a kíváncsiságtól hajtva vágtattam az idegennyelv-tanulásba.

Kitartás, türelem és kreativitás: ezekre a tulajdonságokra a későbbiekben is jó pár alkalommal volt szükségem. Például évekkel később, amikor már a legkülönbözőbb témákban tolmácsoltam a hazánkba látogató külföldieknek, vagy éppen külföldön segítettem a tárgyalófelek között a nyelvi akadályok leküzdését írásban és szóban egyaránt.

Mindez alapvetően meghatározza az emberi kapcsolatokat is. Ha a másikra való odafigyelésről, a másik problémáinak megoldásáról és igényeinek kielégítéséről van szó.

Azóta is ez a történet dolgozik bennem tudat alatt, és többek között ezért is határoztam el, hogy minden munkámban és vállalkozásomban ezeket az értékeket kívánom továbbvinni, erre alapozom tevékenységem.

Ennek eredménye ez a honlap és maga a Fordítóművek Fordítóiroda is, amelyet egyaránt szíves figyelmükbe ajánlok. Jó böngészést!

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az  e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.