Szakfordítás


Ajánlatkérés

6 vitathatatlan TÉNY, ami miatt hozzánk fordulnak azok a cégek és magánszemélyek, akiknek „most azonnal” van szükségük fordításra

Mi ugyanis bevetjük az összes olyan megoldást, amellyel fordítási munkája nem ablakon kidobott pénz lesz, hanem megtérülő befektetés

  • MERT a Fordítóművek óriási csapattal várja, és hatékonyan oldja meg az Ön sürgős fordítási problémáit. Legyen éjjel 1 óra, karácsony, húsvét vagy áramszünet, fordítóink ilyenkor is dolgoznak. Dolgoznak az Ön problémáinak megoldásán.
  • MERT mi nem azt a fordítót bízzuk meg az Ön munkájval, aki éppen elérhető, hanem azt, aki otthonosan mozog cége szakterületén. Így aztán a Fordítóműveknél elképzelhetetlenek olyan félrefordítások, amelyek szakmai járatlanságból erednek.
  • MERT, ha Ön megad egy határidőt a munkára, mi pedig rábólintunk, akkor arra GARANCIÁT is vállalunk. Ha tehát mégis késnénk a fordítással, akár csak 5 percet is (nem fogunk), akkor a munkadíjból lecsípünk egy nagyobb összeget.
  • MERT, ha minket választ, akkor nem lesz szüksége számológépre, idegölő matekozásra, hiszen Ön már az árajánlat kézhezvételekor fillérre pontosan tudni fogja, hogy a fordítási munkáért mennyit fog fizetni. Azaz nálunk NINCSENEK mindenféle felárak, utólagos követelések.
  • MERT, mi nem csak szakszerűen és gyorsan fordítunk, de a legapróbb részletekre is odafigyelünk. Így garantáljuk Önnek, hogy a munkát esztétikus formában, helyesírási, értelmezési, szerkesztési és tartalmi hibák nélkül juttatjuk el Önhöz.
  • MERT, mi az egész munkafolyamatot már jó előre megterveztük. Miután Ön felvette velünk a kapcsolatot, kollégánk azonnal és készségesen válaszol kérdéseire, ezután pontos ajánlatunkat késedelem nélkül összeállítjuk, figyelembe vesszük különleges kéréseit is (sürgős vagy hétvégi munka), későbbi kívánságait rugalmasan kezeljük, végül pedig a munkát az előre megbeszélt határidőig kifogástalan minőségben küldjük el Önnek.

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.