A Fordítóművek kiemelt ügyfele: Kamarás Iván

„Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.”

Köszönöm: Kamarás Iván
Tovább>>

Kedves Beatrix!
„Nagyon köszönöm a gyors és szakszerű munkájukat.Ismét elégedett vagyok,hogy ilyen ügyfélbarát szolgáltatás nyújtottak nekem. További sok elégedett ügyfelet kívánok Önöknek. Még egyszer köszönöm.”
Üdvözlettel: Kovács Károly
Társadalmi elkötelezettség

A Fordítóművek meggyőződése, hogy a napjainkban tapasztalható közöny és érdektelenség ellenére igenis szükség van arra, hogy tegyünk másokért és környezetünkért, és segítsünk mindazokon, akik bármilyen okból kifolyólag nem élvezhetik maradéktalanul az élet lehetőségeit.

Tovább>>

Szoftver • Lefordítjuk szoftvereit...

Szoftverfordításban otthon vagyunk

A Fordítóművek kit alkalmaz szoftvere lokalizálására? Profi fordítót, esetleg egy számtech zsenit?


Igazából egyiket sem és mindkettőt.


Szándékosan olyan hivatalos fordítókkal bővítettük csapatunkat, akik nem csak az idegennyelvekben, hanem egyéb szakterületeken is otthonosan mozognak. De hogyan néz ki mindez a gyakorlatban?


Tegyük fel, hogy Önnek valamilyen pénzügyi szoftvert kell angolról magyarra fordítattnia. Mi ilyenkor először…


  1. megkeressük azokat a fordítókat, akik angolról magyarra kiválóan fordítanak;
  2. ezután tovább szűkítjük a kört, és kiválasztjuk azokat, akik a számítógépek, szoftverek világában otthonosan mozognak, illetve azokat, akiknek a pénzügyek a szakterületük;
  3. ily módon végül az Ön szoftverének fordításában akár többen is közreműködhetnek. S mindezt azért, hogy kifogástalan munkát adhassunk át Önnek.

Milyen területeken számíthat ránk?


A csapatmunka egyik nagy előnye abban rejlik, hogy számos iparág képviselője nem csak nyelvtanilag, de szakmailag is kiváló fordítást vehet kézbe munkánk átadásakor. Az alábbi szakterületeken szakmailag felkészült, igazán profi fordítócsapattal állunk rendelkezésére:


Pénzügy

Könyvelés

Vállalatirányítás

Sport

Zene

Számítástechnika

Jog

Film

Internet

Marketing

Egészségügy

Pályázatírás

Adózás

Bank


Próbára tenné csapatunkat?


/pagedata/galery/1/mini/fotolia_25824652.jpgEhhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a

(30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az info@forditomuvek.hu e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.


Ha már konkrét elképzelése van, kérje árajánlatunkat itt, és mi perceken belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!


<<VISSZA