A Fordítóművek kiemelt ügyfele: Kamarás Iván

„Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.”

Köszönöm: Kamarás Iván
Tovább>>

Kedves Beatrix!
„Nagyon köszönöm a gyors és szakszerű munkájukat.Ismét elégedett vagyok,hogy ilyen ügyfélbarát szolgáltatás nyújtottak nekem. További sok elégedett ügyfelet kívánok Önöknek. Még egyszer köszönöm.”
Üdvözlettel: Kovács Károly
Társadalmi elkötelezettség

A Fordítóművek meggyőződése, hogy a napjainkban tapasztalható közöny és érdektelenség ellenére igenis szükség van arra, hogy tegyünk másokért és környezetünkért, és segítsünk mindazokon, akik bármilyen okból kifolyólag nem élvezhetik maradéktalanul az élet lehetőségeit.

Tovább>>

Szolgáltatások • Minden, amit lefordítunk...

A hiteles fordítás mellett az alábbi esetekben leszünk segítségére...

 

Szakfordítás

6 vitathatatlan TÉNY, ami miatt hozzánk fordulnak azok a cégek és magánszemélyek, akiknek „most azonnal” van szükségük fordításra

Tovább>>

Filmfordítás

Nem csak Jack Nicholsonnak lehet szüksége feliratra, hogy megértesse magát

Tovább>>

Szoftverhonosítás

Szoftverfordításban otthon vagyunk. A Fordítóművek kit alkalmaz szoftvere lokalizálására? Profi fordítót, esetleg egy számtech zsenit?

Tovább>>

Hitelesítés

Ahol egyetlen hiba is végzetes lehet…Külföldi munkavállalását, cégalapítását, ingatlanvásárlását, egyéb hivatalos ügyeit napokkal vagy akár hetekkel is visszavetheti egyetlen rosszul fordított mondat…Ezért fontos a hiteles fordítás!

Tovább>>