A Fordítóművek kiemelt ügyfele: Kamarás Iván

„Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.”

Köszönöm: Kamarás Iván
Tovább>>

Kedves Beatrix!
„Nagyon köszönöm a gyors és szakszerű munkájukat.Ismét elégedett vagyok,hogy ilyen ügyfélbarát szolgáltatás nyújtottak nekem. További sok elégedett ügyfelet kívánok Önöknek. Még egyszer köszönöm.”
Üdvözlettel: Kovács Károly
Társadalmi elkötelezettség

A Fordítóművek meggyőződése, hogy a napjainkban tapasztalható közöny és érdektelenség ellenére igenis szükség van arra, hogy tegyünk másokért és környezetünkért, és segítsünk mindazokon, akik bármilyen okból kifolyólag nem élvezhetik maradéktalanul az élet lehetőségeit.

Tovább>>

Vélemények • Rólunk mondták

 

Vélemények

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt. - 2016.07.06.

„Köszönöm szépen a gyors munkát.
Ui: szuper gyorsak vagytok!”

Körmendi Adrienn - Sberbank Magyarország Zrt. – 2016.06.28

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft – 2016.04.14

„Köszönöm a gyors, mindig pontos munkát.”

Holocsi János – 2016.04.04.

„Köszönöm a gyors és precíz munkát.”

Petra Horkai-Nagy – 2016.07.15

„Nagyon gyorsak voltatok, köszönöm szépen! :)”

Horváth Péter - Smart Pr – 2016.07.28

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom.
Ezért is:
Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Üdvözlettel: Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Nagyon köszönjük a gyors fordítást. A jövőben is kérni fogjuk segítségüket leveleink fordításához.”

Szebelédyné Kókai Zsuzsa, Szebelédy Béla

„Mindig nagyon segítőkészek, gyorsak, pontosak vagytok! Köszönöm szépen!”

Fekete Nóra - Hungarohab Nonprofit Kft. - Ventum Kft.

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.

„A Fordítóművek versenyképes árajánlatai, precíz ügyintézése és gyors munkavégzése révén minden alkalommal kivívja a megrendelő elismerését és elégedettségét.”

Keller Katalin - Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

„Szolgáltatásukkal maximálisan elégedettek vagyunk, valamint az emberi plusszért is, amit nyújtanak: bármilyen forditásra lesz szükségem/szükségünk, Önöket fogom keresni.

Csontos Orsolya - König Transport

„A fordítással teljes mértékben elégedett vagyok, már össze is állítottam belőle az anyagot. Nagyon szépen köszönöm a gyors és jó minőségű munkát, örömmel ajánlom Önöket, ha olyan helyzetbe kerülök.”

Gerevich János - Woodpecker Software

„Nagyon köszönöm a gyors munkájukat, és szeretném tolmácsolni Végh István igazgató úr köszönetét is a szakszerű, pontos és remek szolgáltatáshoz. ”le a kalappal”! Szép napot!”

Kecskésné G. Ildikó - Végh-Vár Kft.

„A múltkori gyors és pontos munkájukkal nagyon meg volt elégedve az ügyvezetőnk, így szeretnék most is ajánlatot kérni Öntől fordításokra.”

Pálinkás Patrícia - Vitaking Kft.

„Nagyon szépen köszönjük, biztosan Önökhöz fordulunk amennyiben a későbbiekben is szükségünk lesz fordításra. Nagyon pozitív benyomást gyakoroltak a precíz, gyors munkájukkal. Ezúton is köszönöm!”

Csányi Eszter - Értékesítési munkatárs