Fordítás németre


Ajánlatkérés

Fordítás németre – ha pontosságról van szó, nem ismerünk határokat

A német precizitás – gyakran halljuk ezt a szókapcsolatot, nem véletlenül, hiszen a németek legendásak arról, hogy különösen odafigyelnek az apró részletekre. Nyelvhasználatukat is efféle pontosság jellemzi, kezdve az igeragozástól egészen az őket jellemző szófordulatokig.
A német nyelvet alapvetően nem könnyű elsajátítani, azonban, aki német fordításra adja a fejét, az biztosan követi a német pontosságot a kezéből kiadott munkák során is. Fordítóink magas szinten beszélik a német nyelvet, így szakmai felkészültségük és hozzáértésük garancia arra, hogy Ön mindig kifogástalan minőségű fordítást kapjon kézhez.

fordítás németre

A németre fordítás sosem volt még ilyen egyszerű

Fordítóirodánk nemcsak magyarról németre, de németről magyarra is fordít. Manapság sokan tanulnak vagy dolgoznak német nyelvterületen, vagy állnak kapcsolatban olyan üzleti partnerekkel, akikkel akár a napi kommunikáció szintjén is fontos, hogy tökéletesen megértessék magukat. Nemcsak szakszövegek vagy hivatalos dokumentumok fordításánál kérheti segítségünket, de olyan esetekben is, amikor akár nagyobb mennyiségű, terjedelmes német szöveget kell magyarra fordíttatnia. Képzett és tapasztalt fordítóink remekül végzik a dolgukat úgy, hogy közben Önnek azon se kell izgulnia, hogy egy adott fordítás elkészül-e határidőre vagy sem. A határidők betartása nálunk nem plusz, hanem alapkövetelmény, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy sokszor milyen nagy jelentősége van annak, hogy egy szöveg megadott időn belül elkészüljön.

Egy fordítóprogram nem helyettesítheti az embert

A szövegfordítás – történjen az bármilyen nyelvről bármilyen nyelvre –igen komplex feladat. Ha már kipróbált valamilyen fordítóprogramot, tudhatja, hogy az nem feltétlenül nyújt megfelelő minőséget. Inkább amolyan instant megoldás, amit akkor vetünk be, ha gyorsan és nem annyira részletekbe menően, mint inkább csupán alapszinten kell megérteni valamit. Egy tökéletes fordításhoz viszont szükség van magára az „emberre” is, akit egy program semmilyen körülmény között nem tud helyettesíteni. Német fordítóink nemcsak nyelvhelyességet és pontosságot visznek a fordított anyagba, de olyan tényezőket is, amelyektől igazán eredetivé és értékessé válik a szöveg.

Németről magyarra vagy magyarról németre fordíttatna? Fordítóirodánk rendelkezésére áll – vegye fel velünk a kapcsolatot!

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.