Lengyel fordítás


Ajánlatkérés

Fordítás: a „ráérzés” művészete

A fordítás nem csupán szakma, hanem hivatás. Amellett, hogy a fordítónak tökéletesen kell ismernie az adott nyelv kifejezésbeli és grammatikai szabályait, „éreznie” is kell a szöveg finomságait, a szövegek mélyebb, rejtett jelentéseit. Olykor ez első olvasatra nehéz lehet, éppen ezért a fordítónak el kell mélyednie a szövegben, legyen szó akár szakszövegről, akár egy egyszerűbb útmutatóról. Lengyel fordítóink remek nyelvi érzékkel, a legkülönbözőbb területen szerzett speciális tapasztalatokkal és széles látókörrel rendelkező szakemberek, akik maximálisan birtokában vannak ezeknek a készségeknek.

Lengyel fordítás akár egyedi igények szerint is

Bármilyen lengyel-magyar vagy magyar-lengyel fordításra van szüksége – az üzleti szférában éppúgy, mint a hivatalos ügyintézés során – forduljon hozzánk bizalommal! Nem egyszerűen kifogástalan fordításokat adunk át megrendelőinknek, de minden egyes megbízás során szem előtt tartjuk ügyfeleink egyedi igényeit is. A határidők minket nem megkötnek, hanem motiválnak!

Vegye fel velünk a kapcsolatot hivatalos fordításért! Személyre szabott árajánlatot akár online is igényelhet, amihez csupán ide kell kattintania.

Próbára tenné csapatunkat?

Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint hívni minket a +36 (30) 931-82-52 telefonszámon, vagy írni nekünk az e-mail címre. Kollégánk mindkét esetben készségesen válaszol összes felmerülő kérdésére.

Hívjon bennünket!

+36 30 931 8252

Hogyan teheti hatékonyabbá cége fordítási munkáit?

Megmutatjuk

Rólunk mondták

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.

Kamarás Iván

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors munkát!”

Tóth Sándor - Samacon Kft

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is: Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon elégedett vagyok, megbízhatónak és rendkívül gyorsnak bizonyultak, ezért szeretném máskor is, és minden bizonnyal fogom is igényelni az Önök szolgáltatásait! Mivel több olyan ismerősöm van akinek szüksége lehet ilyen jellegű szolgáltatásra, amelyet Önök folytatnak nagyon szívesen fogom figyelmükbe ajánlani a Fordítóművek Kft-t. Sok-sok fordítandó szöveget és minden jót kívánok!”

Nagyné

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.